Historia

Sostuki Oy:n lastensuojelun sosiaalityön ja avohuollon historia ulottuu yli 10 vuoden päähän. Toiminta alkoi pieni muotoisesti vuonna 2007 lastensuojelupalveluiden kotikäynteinä, jolloin palvelua tuotettiin pääsääntöisesti Päijät-Hämeeseen ja pääkaupunkiseudulle. Tuotimme jo tuolloin perhetyötä, neuropsykiatrista valmennusta sekä vanhemmuuden tukea.

Sostuki Oy

Tällä hetkellä palvelumme on laajentunut koko suomen kattavaksi. Tuotamme Pirkanmaan ja Satakunnan alueelle avohoidon tukipalveluiden lisäksi lastensuojelun laitoshoidonpalveluita valtakunnallisesti. Työyhteisössämme toimii sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatusalan ammattilaisia, joilla on vankka, vuosien kokemus vaativan hoidon lastensuojelusta. Työyhteisössä on laaja kokemus ja opintopohja mielenterveys- ja päihdetyöstä, neuropsykiatrisesta valmennuksesta sekä kokemusasiantuntijuudesta. Lastensuojelulaitos Hoppiskoti avautui Sastamalan keskustan kupeeseen Tammikuussa 2019.

Tietoa meistä

Henkilökuntamme koostuu vahvoista alan ammattilaisista. Meille aito välittäminen, hoidon tuloksellisuus, laatu ja ammattitaito ovat prioriteeteissa ensimmäisenä. Henkilökunnassa toimii sosionomeja, psykiatrisia sairaanhoitajia, lähihoitajia ja erityisnuorisotyöntekijöitä. Henkilöstömme ovat lisäkouluttautuneet neuropsykiatrisen valmentajan, päihdetyöntekijän, Art-ohjaajan ja trauma-/kriisityön lisäkoulutuksella lisänä työyhteisössä on edustettuna kokemusasiantuntijuus. Lastensuojelun laitoshoidon kokemusta vaativassa laitostyössä jokaisella työntekijällä on vähintään kolme vuotta enimmillään 15 vuotta.

Arvomme

Arvot muodostavat Sostuen toiminnan selkärangan. Sostuen arvot – aito välittäminen, luotettavuus, avoimuus, asiakaskeskeisyys, ammatillisuus ja tuloksellisuus – ovat työyhteisön yhdessä miettimiä arvoja. Näiden arvojen takana pystymme yhdessä seisomaan.

Sijainti

Hoppiskoti sijaitsee Sastamalan Vammalassa, Kokemäenjoen läheisyydessä pientaloalueella. Matkaa Tampereelle on 55 km ja Poriin 60 km.

Lähetä viestiä

HUOM: Sähköpostiosoitettasi ei julkaista missään.